Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář

Zpět na článek

Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář

Německý jablečný koláč Apfelkuchen v podání Josefa Maršálka. Zdroj: se souhlasem České televize, koláž Toprecepty
Oba moderátoři se při natáčení opět skvěle bavili. Zdroj: se souhlasem České televize
Německý jablečný koláč těsně před upečením. Zdroj: se souhlasem České televize
V Apfelkuchen je jablek požehnaně. Zdroj: se souhlasem České televize
Německý koláč láká, abyste si ho také upekli. Zdroj: se souhlasem České televize
Josef Maršálek vysvětlil, že jablečné koláče jsou populární po celém světě. Zdroj: se souhlasem České televize
Tereza Bebarová byla s výsledkem pečení nadmíru spokojená. Zdroj: se souhlasem České televize
Třená hmota se musí před přidáním jablek lehce promíchat. Zdroj: se souhlasem České televize
Při pohledu na jablečný koláč musí každý dostat chuť na sladké. Zdroj: se souhlasem České televize
Forma musí být naplněna rovnoměrně a na dně nesmí chybět pečicí papír. Zdroj: se souhlasem České televize
Moderátoři poradu Buchty po ránu se svými výtvory. Zdroj: se souhlasem České televize
Jablek je v receptu stejná gramáž jako všech ostatních surovin. Zdroj: se souhlasem České televize
Tereza Bebarová A Josef Maršálek znovu připravili tři skvělé dezerty. Zdroj: se souhlasem České televize

1 z 13