Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář

Zpět na článek

Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář

Žloutková bábovka v podání Josefa Maršálka je luxusním dezertem. Zdroj: Se souhlasem České televize, koláž Toprecepty
Dozdobení bábovky už je poslední věcí, kterou před její konzumací musíte udělat. Zdroj: Se souhlasem České televize
Forma na bábovku musí být správně vymazaná i vysypaná. Zdroj: Se souhlasem České televize
Žloutková bábovka má krásnou žlutou barvu. Zdroj: Se souhlasem České televize
Tereza s Josefem vysvětlují, kdy se má bábovka z formy vyklopit. Zdroj: Se souhlasem České televize
Do polevy použil Josef moučkový cukr. Zdroj: Se souhlasem České televize
Tři dobroty ze žloutků, vytvořené za pár minut. Zdroj: Se souhlasem České televize
Takovou bábovku nemusíte stydět nabídnout jakékoliv návštěvě. Zdroj: Se souhlasem České televize
Jako vždy vládla při natáčení skvělá nálada. Zdroj: Se souhlasem České televize
Forma na bábovku musí být správně vymazaná i vysypaná.

3 z 9