Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Josef Maršálek upekl výjimečný španělský chléb vonící olivami: U nás doma ho děláme velmi často, přiznal cukrář

Zpět na článek

Josef Maršálek upekl výjimečný španělský chléb vonící olivami: U nás doma ho děláme velmi často, přiznal cukrář

Josef Maršálek představil svůj oblíbený recept na španělský chléb. Zdroj: Se souhlasem České televize, koláž Toprecepty
Tereza Bebarová a Josef Maršálek připravili tři druhy skvělých chlebů. Zdroj: Se souhlasem České televize
Rozříznutá biga se chová jinak, než klasické kynuté těsto. Zdroj: Se souhlasem České televize
Skvělý španělský chléb voní po olivách. Zdroj: Se souhlasem České televize
Josef tentokrát použil dokonce i nůžky. Zdroj: Se souhlasem České televize
S těstem je třeba zacházet opatrně. Zdroj: Se souhlasem České televize
Josef vysvětloval možný italský původ receptu. Zdroj: Se souhlasem České televize
Bigu je třeba po hnětení ještě zpracovat ručně. Zdroj: Se souhlasem České televize
V těstu je hodně vody, přesto se s ním pracuje dobře. Zdroj: Se souhlasem České televize
Rozříznutí bigy je velmi podstatné, lépe totiž potom kyne. Zdroj: Se souhlasem České televize
Robot je tentokrát velmi důležitým pomocníkem. Zdroj: Se souhlasem České televize
Překládání těsta si vyzkoušela i Tereza. Zdroj: Se souhlasem České televize
Trojice chutných chlebů určitě televizní diváky nadchne. Zdroj: Se souhlasem České televize
Rajčatovou salsu můžete připravovat v mixéru. Zdroj: Se souhlasem České televize
Skvělý španělský chléb voní po olivách.

4 z 14