Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají

Zpět na článek

Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají

Manželé Kohoutovi se do výroby hot dogů pustili vlastně náhodou. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové, koláž Toprecepty
Mnoho chutí, domácí klobása a skvělá bageta, to je hot dog od Rooster Sausage Gourmet. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Domácí klobása je velkým tahákem. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Domácí salsíccia byla důvodem, proč vznikly chutné hot dogy. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Člověk jí i očima a tady je z čeho si vybrat. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Do hot dogů patří i nakládaná zelenina. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Vybere si opravdu každý. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Volské oko v hot dogu? Není problém. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Skvělá klobása si "zaslouží" skvělou oblohu. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Vše je při výdeji naprosto čerstvé. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Spousta příchutí zákazníky překvapí. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Bageta je skutečně plná surovin. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Výběr je rozmanitý. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Nechybí ani čerstvá zelenina. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Čerstvé hot dogy lákají vůní i tím, jak dobře vypadají. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Majonéza je také důležitou součástí hot dogů. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Čerstvá zelenina dodává hot dogu další chuť navíc. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Hot dog může být plnohodnotným pokrmem. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové
Stánky s hot dogy můžete najít na různých akcích. Zdroj: Se souhlasem Hany Kohoutové

1 z 19