Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - K podnikání ho přivedlo vyhoření z práce i vážná nemoc syna. Dnes své produkty dodává šéfkuchařům nejlepších restaurací

Zpět na článek

K podnikání ho přivedlo vyhoření z práce i vážná nemoc syna. Dnes své produkty dodává šéfkuchařům nejlepších restaurací

K podnikání ho přivedlo vyhoření z práce i vážná nemoc syna. Dnes své produkty dodává šéfkuchařům nejlepších restaurací Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Milan Laštovička a enyzmatická rýže porostlá ušlechtilou plísní koji připravena ke sklízení a zakládání misa Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Miso v průběhu fermentace, tekutina uprostřed je tamari, druh sójové omáčky a vedlejší produkt výroby miso past Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Sudy pro fermentaci misa Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
V firmě dodržují vysoké standardy hygieny. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Testování různých druhů miso past Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Testování různých druhů miso past Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Vedlejší produkty z různých fermentací v průběhu času, které je škoda vyhodit a svého zákazníka si jednou ještě najdou. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ochutnávka miso past. Začít byste měli od těch nejsvětlejších, mají jemnější chuť. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jedna z druhů miso polévek, kdy lžíci polévky stačí zalít horkou vodou, tato je s fermentovanou červenou řepou a červeným zelím. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zlatá komekoji, jedna z variant enzymatické rýže, startéru pro domácí fermantaci, výrobu amasaké kaše nebo zdroje enzmyů pro křehčení masa. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Sudy pro fermentaci misa

4 z 11