Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak

Zpět na článek

Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak

Katův šleh z Motorestu pod Řípem chutná skvěle. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty, koláž Toprecepty
Kousek od Odolene Vody najdete Motorest pod Řípem. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Hned u vchodu se dozvíte, kdy máte šanci se dobře najíst. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vnitřní prostor restaurace je rozdělen do dvou částí. V té zadní najdete stoly s ubrusy. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Zahrádka je v dobrém počasí příjemným útočištěm. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Čertův plamen je skvělá verze kaťáku. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Posezení u baru je určenu pro štamgasty, ale i pro ty, kteří si nepotrpí na ubrusy. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Zdeněk Pohlreich ocenil motorest jednou hvězdičkou. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Denní menu nabízí vše, na co si vzpomenete. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Bar je čistý, útulný a nabízí široké množství nápojů. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Ceny nejsou vůbec přemrštěné. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Ceny nejsou vůbec přemrštěné. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Pokud přijedete elektromobilem, můžete si ho zde nabít. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vnitřní prostor restaurace je rozdělen do dvou částí. V té zadní najdete stoly s ubrusy.

4 z 13