Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu

Specialita Martina Svatka, dančí hřbet s dýňovou omáčkou, chutná skvěle. Zdroj: se souhlasem Martina Svatka, Vilém Besser, Toprecepty, koláž Toprecepty
Interiér restaurace je moderní a střízlivě zařízený. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Liškový krém je velmi chutný a jemný. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Chobotnici v Mace umí připravit skvěle. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Talířek s nožem naznačuje, že před jídlem přijde něco speciálního. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Minimazance s máslem jsou skvělé. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Design menu vypadá velmi dobře. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Z předkrmů si vybere každý. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Hlavní chody potěší jak milovníky masa, tak vegetariány. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Dezerty jsou skutečně výbornou sladkou tečkou. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Karamelová koule spojuje hned několik chutí. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Otevřená kuchyně nabízí další zážitek, který najdete málokde. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Restaurace je připravena na velké skupiny i páry. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Martin Svatek si potrpí na detaily, mezi nimiž je i „uložení“ příborů na stole. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Dančí kýta s dýňovým pyré byla jeden týden místní specialitou. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty

1 z 15