Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Vyzkoušeli jsme, jak vaří pražské menzy: Vysokoškoláci mají slušný výběr. Nechybí klasiky jako smažený sýr nebo fish & chips

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme, jak vaří pražské menzy: Vysokoškoláci mají slušný výběr. Nechybí klasiky jako smažený sýr nebo fish & chips

V menze se dá dobře a hodně najíst i za nečekaně málo peněz. Zdroj: Toprecepty
Vysoká škola ekonomická má jídelnu velkou. Zdroj: Toprecepty.cz
Vysoká škola ekonomická si potrpí i na prezentaci. Zdroj: Toprecepty.cz
Kuřecí plátek na VŠE nebyl ničím výjimečný, potěšila však velikost porce i cena. Zdroj: Toprecepty.cz
Nikola odcházela z návštěvy ve vysokoškolských jídelnách spokojená. Zdroj: Toprecepty.cz
Smažák s bramborami a tatarkou na Karlově univerzitě neměl chybu. Zdroj: Toprecepty.cz
Menza Univerzity Karlovy je malá a v podzemí. Zdroj: Toprecepty.cz
Na ČVUT si dali záležet, aby vše bylo moderní. Zdroj: Toprecepty.cz
Treska s hranolkami, variace na populární britské fish & chips. Zdroj: Toprecepty.cz
Kuřecí plátek na VŠE nebyl ničím výjimečný, potěšila však velikost porce i cena.

4 z 9