Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Daniela z Hell's Kitchen ujíždí na tataráku a bojí se cukrařiny: Vlastní restauraci bych nechtěla, vzala by mi moji lásku, říká

Zpět na článek

Daniela z Hell's Kitchen ujíždí na tataráku a bojí se cukrařiny: Vlastní restauraci bych nechtěla, vzala by mi moji lásku, říká

Daniela Bystrická pracuje v restauraci Přemka Forejta, zkušeností s vařením tak má nepočítaně. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Daniela si na kameru zvykla velmi rychle. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Nejlepší přítel nesmí chybět ani v Danielině životě. Zdroj: se souhlasem Daniely Bystrické
Kdyby se Daniela neživila jako kuchařka, může se vrhnout na modeling. Zdroj: se souhlasem Daniely Bystrické
V Entrée je důležité se soustředit na každou objednávku. Zdroj: se souhlasem Daniely Bystrické
S maminkou při oslavě dvacátých narozenin. Zdroj: se souhlasem Daniely Bystrické
První návštěva v kuchyni Hell's Kitchen. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Knedlíček byl první jídlo v Entrée a také je to signature dish, který Daniela vařila v úvodním dílu Hell's Kitchen. Zdroj: se souhlasem Daniely Bystrické
Daniela bez brýlí a s hnědými vlasy je někdo úplně jiný. Zdroj: se souhlasem Daniely Bystrické
Soustředění je základem úspěchu každého kuchaře. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Málokdo by věřil, že taková dívka dokáže v kuchyni pořádně zařvat. Zdroj: se souhlasem Daniely Bystrické
Křehká dívka, která nepohrdne kvalitním pivem. Zdroj: se souhlasem Daniely Bystrické
V autě strávila Danila poslední dobou hodně času. Zdroj: se souhlasem Daniely Bystrické
Daniela zatím úspěšně boduje v modrém i červeném týmu. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Kdyby se Daniela neživila jako kuchařka, může se vrhnout na modeling.

4 z 14