Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Komisaři z průvodce Gault&Millau připomínají film Křidýlko nebo stehýnko, říká oceněný šéfkuchař Martin Svatek

Zpět na článek

Komisaři z průvodce Gault&Millau připomínají film Křidýlko nebo stehýnko, říká oceněný šéfkuchař Martin Svatek

Průvodce Gault&Millau poprvé oceňoval i restaurace v České republice. Martin Svatek se svým podnikem Mace uspěl. Zdroj: se souhlasem Martina Svatka
Interiér restaurace je moderní a střízlivě zařízený. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Liškový krém je velmi chutný a jemný. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Chobotnici v Mace umí připravit skvěle. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Talířek s nožem naznačuje, že před jídlem přijde něco speciálního. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Minimazance s máslem jsou skvělé. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Design menu vypadá velmi dobře. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Z předkrmů si vybere každý. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Hlavní chody potěší jak milovníky masa, tak vegetariány. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Dezerty jsou skutečně výbornou sladkou tečkou. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Karamelová koule spojuje hned několik chutí. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Otevřená kuchyně nabízí další zážitek, který najdete málokde. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Restaurace je připravena na velké skupiny i páry. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Martin Svatek si potrpí na detaily, mezi nimiž je i „uložení“ příborů na stole. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Dančí kýta s dýňovým pyré byla jeden týden místní specialitou. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Interiér restaurace je moderní a střízlivě zařízený.

2 z 15