Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Vyzkoušeli jsme, jak se vaří v restauraci Jana Punčocháře: U Matěje potěší poctivá česká kuchyně, za oběd dáte kolem 500 korun

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme, jak se vaří v restauraci Jana Punčocháře: U Matěje potěší poctivá česká kuchyně, za oběd dáte kolem 500 korun

Jan Punčochář ve své restauraci U Matěje nabízí i trhané husí maso se zelím a bramborovými plackami. Zdroj: se souhlasem Jana Punčocháře, Vilém Besser, Toprecepty, koláž Toprecepty
Crème brûlée z foie gras, švestky ve vanilkovém sirupu, lískové ořechy a máslová brioška za 395 Kč. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
V restauraci Jana Punčocháře narazíte na mnoho zajímavých detailů. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Výzdoba je věnována především plzeňskému pivu. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Stoly se dají variovat podle toho, jak velká skupina u nich sedí. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Menu nabízí spoustu zajímavých pokrmů. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
V horní části restaurace je samostatný bar, jídlo se však nosí z přízemí. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Pórková polévka za 90 Kč. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Světla se dají posouvat podle toho, jak jsou rozděleny stoly pod nimi, Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Domácí pečivo, které dostanete k polévce. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Treska „Skrei“, s topinamburovým pyré, pórkem a kadeřávkem za 495 korun. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Trhané husí maso, s kysaným zelím a bramborovými plackami za 435 Kč. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Prázdný stůl najdete U Matěje jen málokdy. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Karamelové vejce s mangem za 170 korun. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Výzdobu restaurace si budete chtít určitě vyfotit. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Výzdoba je věnována především plzeňskému pivu.

4 z 15