Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Uzenář David Plzák radí, jak správně připravit škvarky: Důležitý je výběr sádla, správný hrnec i trpělivost, říká

Zpět na článek

Uzenář David Plzák radí, jak správně připravit škvarky: Důležitý je výběr sádla, správný hrnec i trpělivost, říká

Uzenář David Plzák má na přípravu škvarků několik dobrých rad. Zdroj: se souhlasem Davida Plzáka, Toprecepty, koláž Toprecepty
Manželé Plzákovi se věnují své práci za každého počasí. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Uzení je mistrovství, které se David naučil od svého dědy. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Čerstvé klobásy zachutnají každému. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Manželé Plzákovi svou práci milují. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Plzeňská provozovna. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Výroba domácích klobás. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Výběr delikates z udírny Plzák. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
David Plzák se snaží naplnit dědečkův odkaz. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Výroba domácích klobás. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Čerstvé klobásy zachutnají každému. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Perfektně vyuzené maso je vyhledáváno zákazníky z blízka i dálky. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Kromě masa udí Plzákovi také sýr, který se skvěle hodí i do teplé kuchyně. Zdroj: se souhlasem udírny Plzák z Plzně
Čerstvé klobásy zachutnají každému.

4 z 13