Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Dva bratři založili podnik na tradici: Příběh firmy Konečně vývar ovlivnily i rady od babičky, dnes už válejí sourozenci sami

Zpět na článek

Dva bratři založili podnik na tradici: Příběh firmy Konečně vývar ovlivnily i rady od babičky, dnes už válejí sourozenci sami

Bratři Váchové připravují kvalitní vývary již od roku 2013. Zdroj: se souhlasem Jaroslava Váchy
Sklenici s kvalitním vývarem seženete na internetu i v některých supermarketech. Zdroj: se souhlasem Jaroslava Váchy
Oba bratři dávají velký pozor na to, aby do jejich vývaru nepřišlo něco nekvalitního. Zdroj: se souhlasem Jaroslava Váchy
Jaroslav Vácha rád vzpomíná na začátky firmy. Zdroj: se souhlasem Jaroslava Váchy
Výběr kvalitních surovin je základem dobrého vývaru. Zdroj: se souhlasem Jaroslava Váchy
Jan Vácha dobře ví, že bylinky dodají vývaru jedinečnou chuť. Zdroj: se souhlasem Jaroslava Váchy
Jan Vácha vypadá nekompromisně a při vaření vývaru takový i je. Záleží mu na kvalitě. Zdroj: se souhlasem Jaroslava Váchy
Jarda a Honza, bratři, jak se patří. Zdroj: se souhlasem Jaroslava Váchy
Oba bratři dávají velký pozor na to, aby do jejich vývaru nepřišlo něco nekvalitního.

3 z 8