Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Buřty na černém pivu podle Ládi Hrušky: Z pár surovin rychle vykouzlíte levnou a šťavnatou večeři vonící karamelem

Zpět na článek

Buřty na černém pivu podle Ládi Hrušky: Z pár surovin rychle vykouzlíte levnou a šťavnatou večeři vonící karamelem

Špekáčky na pivu podle Ládi Hrušky zvládne připravit i méně zkušený kuchař. Zdroj: Se souhlasem FTV Prima
Na přípravu budete potřebovat jen pár surovin Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Příprava lehce připomíná tvorbu utopenců. Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Hotové buřty na pivu skvěle chutnají s čerstvým chlebem. Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Buřty nakrájejte podélně na poloviny. Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Mřížka na buřtech zaručí dobré propečení. Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Párátka jsou nutnou součástí vaření. Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Láďa si na přípravě dal záležet. Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Špekáčky je třeba dobře opéct ze všech stran. Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Buřty je potřeba v omáčce dobře obalit. Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Po pár desítkách minut máte hotovo. Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Láďa Hruška svůj jednoduchý recept doporučuje. Zdroj: se souhlasem FTV Prima

1 z 12