Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Tenhle skvost si Žižkováci nechávají pro sebe. Na řízek za 120 Kč se tady stojí fronty každý čtvrtek, v nabídce je i cukroví

Zpět na článek

Tenhle skvost si Žižkováci nechávají pro sebe. Na řízek za 120 Kč se tady stojí fronty každý čtvrtek, v nabídce je i cukroví

Řízek s bramborami je vždy správnou volbou, v jídelně SUDOPu ho mívají ve čtvrtek. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Španělský ptáček sice není španělský, ale tady ho umějí skvěle. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
I vege jídlo je dobré. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Saláty jsou v nabídce denně Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Porce jsou zde obří. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kuřecí steak zapečený se sýrem Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Řízek přes celý talíř Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jídlo si můžete nechat i zabalit s sebou. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Postmix s nápoji, ale v nabídce jsou i karafy s vodou, ochucenou citronem nebo mátou. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ceny přívětivé Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
V létě potěší terasa Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Čisté prostředí a dost místa Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Takto vypadá budova zvenku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ve čtvrtek bývá řízek, a tak se fronta táhne až ven. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
V nabídce je i vánoční cukroví. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty

1 z 20