Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá

Zpět na článek

Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá

Šéfkuchař Lukáš Neckář nechal nahlédnout pod pokličku příprav občerstvení na turnaj Oktagon na pražské Štvanici. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře, koláž Toprecepty
V kuchyni nechybí nic, co najdete v běžném restauračním provozu. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Příprava masa v konvektomatu přináší skvělý výsledek. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Všude musí být znát, na jaké akci jste. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Na velké pánvi se připravuje i španělská klasika - paella. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Pod lampami bude jídlo stále teplé. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
V nabídce se samozřejmě objevuje i zelenina. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Vše je pečlově zabaleno, aby po cestě nedošlo k poškození. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Kuchyně je vybavená jako v restauraci. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Vše, co kuchaři potřebují, najdou v uvnitř nákladních vozů cateringové společnosti. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Maso musí být vždy perfektně připravené. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Lukáš Neckář se svými kolegyněmi. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Mezi zápasy si návštěvníci mohou pochutnat na vybraných dobrotách. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Logo organizace ještě nenašlo své místo. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Převoz materiálu je dobře zorganizovaný. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
V nabídce je samozřejmě i řada salátů. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Voda je jen jedním z mnoha nápojů, které ve VIPu dostanete. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Losos v nejlepší kvalitě. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Příprava hlavního pódia trvá mnoho hodin. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Pořádný kus masa nesmí chybět. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Losos je jednou z ryb, která je podávána tradičně. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Lukáš se Romi nou, kuchařkou, která připravuje skvělé empanadas. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Mezi přílohami nesmí chybět rýže. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Tuňák na poke bowl. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Všechny možné lahůdky se připravovaly v sobotu dopoledne. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Nechybí ani sladký úsek. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Lampy dokáží udržet jídlo teplé velmi dlouho. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Vybere se určitě každý, nabídka jídel je rozmanitá. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Tady se pracuje „v rukavičkách“. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Žízeň zahání mimo jiné domácí limonáda. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Příprava masa v konvektomatu přináší skvělý výsledek.

3 z 30