Pálenky ze jmelí i zachráněných borůvek a kakaových slupek. Dirigent a chemik proměňují dary přírody v lahodné pití
Jeden ze dvou zakladatelů palírny Landcraft Ondřej Kopička u malé části produkce. Zdroj: se souhlasem firmy Landcraft
Ondra Kopička (vlevo) a Petr Alexander (vpravo) zhmotnili svou vášeň pro přírodu ve výrobě destilátů, likérek a pálenek. Zdroj: Landcraft, se souhlasem Landcraft
Ondra Kopička, původně dirigent a hudebník, dnes spolumajitel palírny Landcraft. Zdroj: Landcraft, se souhlasem Landcraft
Petr Alexander do palírny přišel z výzkumu a dodnes překládá filmy na festivaly. Zdroj: Landcraft, se souhlasem Landcraft
Turská hořká z bylin v okolí palírny v Tursku Zdroj: Zdroj: Kristina Šemberová, Toprecepty
Místní pálenka pro pivovar Dva kohouty Zdroj: Zdroj: Kristina Šemberová, Toprecepty
Da Pietrocello – limoncello ze zachráněných citronů pro pizzerii Da Pietro Zdroj: Zdroj: Kristina Šemberová, Toprecepty
Jeden z majitelů palírny Landcraft Ondra Kopička představuje část produkce Zdroj: Zdroj: Kristina Šemberová, Toprecepty
Vzorky destilátů bylin a koření Zdroj: Zdroj: Kristina Šemberová, Toprecepty
Každá láhev ukrývá esenci přírody. Zdroj: Landcraft, se souhlasem Landcraft