Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Vyrazili jsme do restaurace Asie z Ano, šéfe!: Česká čína stále frčí, zde už přes padesát let. Není divu, umí ji tu skvěle a za fajn cenu

Zpět na článek

Vyrazili jsme do restaurace Asie z Ano, šéfe!: Česká čína stále frčí, zde už přes padesát let. Není divu, umí ji tu skvěle a za fajn cenu

Zdeněk Pohlreich ocenil mladoboleslavskou restauraci Asie jednou hvězdičkou. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty, koláž Toprecepty
Lehce pálivé Šuei-Ču-Žou v Asii pořídíte za 240 korun. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Když nedal šéf tři hvězdy, personál si je udělil sám. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Restaurace Asie patří k ikonám nejen mladoboleslavské gastronomie. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Prostřené stoly čekají na strávníky. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Kdyby jste měli málo sójové omáčky, můžete si přidat. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jedna hvězda od Zdeňka Pohlreicha dokáže některým restauracím pomoci. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jídelní lístek nabízí snad všechny klasiky českých čínských restaurací. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jídelní lístek nabízí snad všechny klasiky českých čínských restaurací. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jídelní lístek nabízí snad všechny klasiky českých čínských restaurací. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jídelní lístek nabízí snad všechny klasiky českých čínských restaurací. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jídelní lístek nabízí snad všechny klasiky českých čínských restaurací. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jídelní lístek nabízí snad všechny klasiky českých čínských restaurací. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Skleničky na víno zde nejsou pouze na víno. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vývar s vejcem a houbami potěšil svou chutí. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Zelný salát byl skvěle dochucený. Sladkokyselý a lehce pálivý. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
K jídlu dostanete i talířek, kam si můžete dát jednu porci. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Kung Pao z vepřového masa bylo nasládlé, ale to ničemu nevadí. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jídlo si můžete přendat na menší talířek, což se hodí, pokud ochutnáváte víc pokrmů. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Rýži zde dělají sypkou a chuťově povedenou. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Pohár, jak si ho pamatujeme z osmdesátých let. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Ačkoliv nejsou dekorace nejmodernější, všechny jsou čisté, což není všude zvykem. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vyzdobená jsou i okna do restaurace. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Některé dekorace působí, jako by v restauraci byli od jejího otevření. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Kdo může říct, že má uprostřed restaurace strom? Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Interiér připomíná doby dávno minulé. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Restaurace Asie patří k ikonám nejen mladoboleslavské gastronomie.

4 z 26