Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Škola omáček s Petrem Hajným: Naučte se vařit oblíbená jídla jako šéfkuchař

Zpět na článek

Škola omáček s Petrem Hajným: Naučte se vařit oblíbená jídla jako šéfkuchař

Petr Hajný vás v několika lekcích naučí připravit ty nejlepší české omáčky, snadno a s vynikající chutí. Zdroj: Toprecepty
Petr Hajný patří mezi špičku mezi českými šéfkuchaři. Zdroj: Toprecepty
Svíčková má svá pravidla, když je dodržíte, získáte perfektní jídlo. Zdroj: Toprecepty
Základem je vždy použití kvalitních surovin. Zdroj: Toprecepty
Dobře vybrané suroviny dokáží udělat hodně. Zdroj: Toprecepty
Na poctivou omáčku potřebujte poctivý vývar. Zdroj: Toprecepty
Základem mnoha omáček je správně připravená zelenina. Zdroj: Toprecepty
Výběr masa dokáže s jídlem udělat opravdu hodně. Zdroj: Toprecepty
Výběr masa dokáže s jídlem udělat opravdu hodně. Zdroj: Toprecepty
Výběr masa dokáže s jídlem udělat opravdu hodně. Zdroj: Toprecepty
Rajskou omáčku milují děti i dospělí. Zdroj: Toprecepty
Omáčku na víně zvládnete skvěle připravit i doma. Zdroj: Toprecepty
Legendární šípková omáčka se perfektně hodí ke zvěřině. Zdroj: Toprecepty
Rakousko–uherský Tafelspitz je v našich končinách velmi populárním pokrmem. Zdroj: Toprecepty
Základem je vždy použití kvalitních surovin.

4 z 14