Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Česká klasika podle Jana Punčocháře: Naučte se skvělý holanďák, tatarák i knedlíky od renomovaného šéfkuchaře

Zpět na článek

Česká klasika podle Jana Punčocháře: Naučte se skvělý holanďák, tatarák i knedlíky od renomovaného šéfkuchaře

Jan Punčochář nabídl několik receptů, rad a tipů, jak připravit oblíbené české klasiky. Zdroj: Toprecepty
Holandský řízek a okurkový salát je perfektní kombinace. Zdroj: Toprecepty
Jan Punčochář je odborníkem na českou kuchyni. Zdroj: Toprecepty
Lahodný vývar s drožďovými knedlíčky se stane součástí vašeho jídelníčku. Zdroj: Toprecepty
Tatarský biftek si můžete skvěle dochutit jemnými škvarky. Zdroj: Toprecepty
Na vývaru je nejdůležitější správně založit základ. Zdroj: Toprecepty
Výběr surovin nesmíte nikdy podcenit. Zdroj: Toprecepty
Kvalitní a dobře namletý bůček dělá skvělou chuť holanďáku. Zdroj: Toprecepty
Hříbková omáčka je jednou z nejoblíbenějších u nás. V kombinaci s telecím masem zachutná snad každému. Zdroj: Toprecepty
Křupavé bramborové placky se škvarky zvládne připravit každý. Zdroj: Toprecepty
Knedlíky plněné uzeným masem, k tomu zelí, ideální oběd. Zdroj: Toprecepty
Věřili byste, že z jednoho základu uděláte tři druhy knedlíků? Zdroj: Toprecepty
Oblíbená znojemská omáčka se dá připravit i méně tradičním způsobem. Zdroj: Toprecepty
Jídla od Jana Punčocháře si nyní můžete připravit doma i vy. Zdroj: Toprecepty
Lahodný vývar s drožďovými knedlíčky se stane součástí vašeho jídelníčku.

4 z 14