Domů - Recepty - Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince

1/8

Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince

Zpět na recept
Štikozubec(mořská štika)v bazalkovo-rajčatové peřince
Anna Kocikova Anna Kocikova
podáváme s bramborem
Anna Kocikova Anna Kocikova
část použitých surovin
Anna Kocikova Anna Kocikova
v plátku ryby uděláme proti sobě dírky a protáhneme připravenou slaninou
Anna Kocikova Anna Kocikova
rybu osmažíme z obou stran po 5minutách a vyndáme bokem
Anna Kocikova Anna Kocikova
do výpeku po rybě dáme orestovat na 1minutu část nasekané bazalky,pak přidáme mouku,trošku zasmažíme a pokračujeme,jak je uvedeno v postupu
Anna Kocikova Anna Kocikova
do připravené omáčky vložíme nazpět osmažené ryby a 10minut za občasného promíchání povaříme na mírném plameni
Anna Kocikova Anna Kocikova
hotový pokrm můžeme přizdobit lístky bazalky,osmaženými proužky slaniny a brambory posypat nasekanou bazalkou
Anna Kocikova Anna Kocikova