Domů
-
Recepty
-
Vepřová kotleta plněná,v marinádě z citrusů pečená
Zpět na recept
Vepřová kotleta plněná,v marinádě z citrusů pečená
Vepřová kotleta plněná,v marinádě z citrusů pečená
Anna Kocikova
Maso na řezu
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Pomerančová šťáva a citrusové plody
Anna Kocikova
Kotleta vcelku,350g ukrojeného kousku kotlety,debrecínský špek a ostatní suroviny .Z mletého masa utvoříme váleček a dáme zamrazit
Anna Kocikova
Maso umeleme a vypracujeme směs na náplň
Anna Kocikova
Do kotlety nožem nařízneme otvor a zatlačíme zmrzlý váleček náplně.Kotletu omotáme nití a lehce opepříme
Anna Kocikova
Naložíme přes noc do marinády
Anna Kocikova
Kotletu prudce ze všech stran orestujeme a výpek v pánvi vypláchneme marinádou
Anna Kocikova
Kotletu dáme do zapékací mísy,osolíme,přidáme marinádu a pečeme doměkka.Hotovou šťávu můžeme přecedit,ale není nutné.Podáváme například s kuskusem
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
3
z
10
Předchozí
Následující