Domů
-
Recepty
-
Kančí marinovaná kotleta s máslovou šťávou
Zpět na recept
Kančí marinovaná kotleta s máslovou šťávou
Kančí marinovaná kotleta s máslovou šťávou
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova
Do uzavíratelné nádobky připravíme marinádu a maso naložíme nejlépe přes noc.Poté ma tuku osmažíme česnek,necháme zatáhnout maso a dámemarinádu
Anna Kocikova
Dusíme doměkka.Maso naporcujeme a šťávu propasírujeme
Anna Kocikova
Povolené máslo promícháme se lžící mouky,přidáme do šťávy a necháme provařit.Přidáme porce masa a prohřejeme
Anna Kocikova
Podáváme s knedlíkem,hodí se i osmažené brambory,nebo hranolky
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
3
z
7
Předchozí
Následující