Domů - Recepty - Kančí marinovaná kotleta s máslovou šťávou

1/7

Kančí marinovaná kotleta s máslovou šťávou

Zpět na recept
Kančí marinovaná kotleta s máslovou šťávou
Anna Kocikova Anna Kocikova
Anna Kocikova Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova Anna Kocikova
Do uzavíratelné nádobky připravíme marinádu a maso naložíme nejlépe přes noc.Poté ma tuku osmažíme česnek,necháme zatáhnout maso a dámemarinádu
Anna Kocikova Anna Kocikova
Dusíme doměkka.Maso naporcujeme a šťávu propasírujeme
Anna Kocikova Anna Kocikova
Povolené máslo promícháme se lžící mouky,přidáme do šťávy a necháme provařit.Přidáme porce masa a prohřejeme
Anna Kocikova Anna Kocikova
Podáváme s knedlíkem,hodí se i osmažené brambory,nebo hranolky
Anna Kocikova Anna Kocikova