Hokaidó s cizrnou v kokosovém mléce

zizalka Kuchařka: zizalka

Bezmasá jídla 4 názory

Suroviny

1 lžíce olivového oleje
1 menší červená cibule
1/2 velké dýně hokaidó
1 plechovka kokosového mléka (400 ml)
1 plechovka cizrny i s nálevem
2 hrsti baby špenátu
medvědí česnek
kari koření
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Dýni očistíme, nakrájíme na kostky a odložíme stranou. V hrnci rozpálíme olivový olej a necháme na něm zesklovatět cibulku, poté přidáme připravenou dýni a asi 5 minut restujeme ze všech stran.

  2. Zalijeme kokosovým mlékem a cizrnou i s nálevem a necháme zavařit. Poté ztlumíme plamen a vaříme asi 20 minut do změknutí dýně.

  3. Vmícháme čerstvý baby špenát a ještě chvíli provaříme. Nakonec přidáme medvědí česnek, kari koření a sůl - množství dle své chuti. Podáváme s kuskusem, rýží nebo těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hokaidó s cizrnou v kokosovém mléce

Tématické fráze: hokaido po indicku recepty z cizrny hokaido recepty kokosové mléko recept květákové ragů kokosové mléko cizrna recepty dýně hokaido po indicku kokosove kari s cizrnou kokosové mléko recepty#utm_content=lista recepty z dyně hokaido a kokosového mléka recept dýně hokaido cizrna kokosové mléko indická hokajdo s cizrnou hokkaidó s s cizrnou kokosové mléko a dyne recepty s cizrnou salát z dýně hokaido a cizrnou zapečená dýně hokaido s s kokosovým mlékem zapečená dýně hokaido kokosové mléko cizrna hokaido kari cizrna se špenátem po indicku

Zapomněl/a jsem heslo