Domů - Tipy a triky - Na co je dobré černé pivo - rady a tipy

Zpět na stránku

Černé pivo v kuchyni doplní chuť surovin o příjemně nahořklou složku

Černé pivo v kuchyni doplní chuť surovin o příjemně nahořklou složku Pixabay, Arcaion
pikantní bůčková pomazánka Zdroj: Toprecepty
kližka v zelenině, na černém pivu-připraveno v papiňáku Zdroj: Toprecepty
stout chléb Zdroj: Toprecepty
pšenično-žitný chléb s černým pivem Zdroj: Toprecepty
Raženky (žemličky) s černým pivem Zdroj: Toprecepty
čokoládový pivní dort Zdroj: Toprecepty
chlapácká krkovička Zdroj: Toprecepty
krkovička v máslové marinádě Zdroj: Toprecepty
pivní špekáčky Zdroj: Toprecepty
černý samet Zdroj: Toprecepty
pikantní bůčková pomazánka

2 z 11