Domů - Tipy a triky - Sladkovodní ryby v našem jídelníčku - z babiččiny kuchyně

Zpět na stránku

Sladkovodní ryby skvěle zpestří jídelníček, to dobře věděly i naše babičky

Sladkovodní ryby skvěle zpestří jídelníček, to dobře věděly i naše babičky Wikimedia commons, svajcr
Pstruh pečený v troubě Zdroj: Toprecepty
Rybí filé se sýrem Zdroj: Toprecepty
Třeboňské kapří hranolky Zdroj: Toprecepty
Losos téměř beze všeho Zdroj: Toprecepty
Pečený losos s bramborami Zdroj: Toprecepty
Bylinková treska na másle a kmínu Zdroj: Toprecepty
Candát pečený na másle Zdroj: Toprecepty
Treska tmavá pečená na másle Zdroj: Toprecepty
Grilované makrely Zdroj: Toprecepty
Grilovaný pstruh na másle a česneku Zdroj: Toprecepty
Grilovaný pstruh na másle a česneku Zdroj: Toprecepty
Tuňák steak s hranolky Zdroj: Toprecepty
Vánoční smažený kapr retro Zdroj: Toprecepty
Pečená makrela Zdroj: Toprecepty
Rybí filé se sýrem

3 z 15