Domů - Tipy a triky - Z babiččiny kuchyně - Havelské posvícení

Zpět na stránku

Havelské posvícení využívá sezónní suroviny. Mák, mouku, ryby, zeleninu a drůbež

Havelské posvícení využívá sezónní suroviny. Mák, mouku, ryby, zeleninu a drůbež Toprecepty
Hnětýnky Zdroj: se souhlasem Martinny Vodičkové, FB skupina Hnetynky, posvícenecké placky
Hnětýnky Zdroj: se souhlasem FB skupiny Hnetynky, posvícenecké placky
Hnětýnky s rumovou polevou Zdroj: se souhlasem Lenky Csevárové
Piškotové hnětýnky Zdroj: se souhlasem Martiny Vodičkové, FB skupina Hnetynky, posvícenecké placky
Hnětýnky s čokoládou Zdroj: Toprecepty
Čokoládové hnětýnky Zdroj: se souhlasem Jaroslavé Peleškové, FB skupina Hnetynky, posvícenecké placky
Hnětýnky piškotové Zdroj: se souhlasem Martiny Vodičkové, FB skupina Hnetynky, posvícenecké placky
Hnětýnky Zdroj: se souhlasem Evy Stuchlíkové, FB skupina Hnetynky, posvícenecké placky
Hnětýnky Zdroj: se souhlasem Tiny Fous, FB skupina Hnetynky, posvícenecké placky
Hnětýnky Zdroj: se souhlasem FB skupiny Hnetynky, posvícenecké placky
Hnětýnky s rumovou polevou

4 z 11