Domů - Magazín - Domácnost - Vyzkoušejte vaření metodou sous-vide: Tak šťavnaté maso jste možná ještě neochutnali!

Zpět na článek

Vyzkoušejte vaření metodou sous-vide: Tak šťavnaté maso jste možná ještě neochutnali!

Vyzkoušejte vaření metodou sous-vide: Tak šťavnaté maso jste možná ještě neochutnali! Zdroj: AEG
Vestavná kombinovaná parní trouba Gorenje BCS798S24X s unikátním klenutým vnitřkem po vzoru starých pecí zvládne i metodu sous-vide. Zdroj: Gorenje
Elektrický hrnec Severin SV 2447 umožňuje vaření ve vakuu. Zdroj: Mall
Vakuovací zařízení Sous-Vide EVD14900OX se zásuvkou CombiVac umožňuje použití profesionální vakuovací technologie přímo ve vaší kuchyni. Zdroj: Siemens
Pečicí trouba Siemens iQ700 s plným parním ohřevem umožňuje 15 druhů ohřevu včetně 100% páry, kynutí nebo vaření metodou sous-vide. Zdroj: Siemens
Vysoce výkonný sous-vide přístroj Steba SV 100 se používá při metodě sous-vide a vkládá se do hrnce s vodou. Zdroj: Mall
Pečicí trouba Siemens iQ700 díky aplikaci Home Connect poskytne spoustu rad. Zdroj: Siemens
Vakuovací zásuvka Siemens iQ700 umožňuje 3 stupně vakuování vně zásuvky. Zdroj: Siemens
Zpracováním se nemění obsah živin, vzhled ani barva. Zdroj: AEG
Kromě dalších užitečných možností podporují kombinované parní trouby metodu vaření s nízkoteplotní úpravou nazvanou sous-vide. Zdroj: AEG
S multifunkčními parními troubami AEG SteamPro, které technologií sous-vide disponují, se můžete pustit do vakuového vaření. Zdroj: AEG
Jednoduše vložte potraviny a koření do vakuové zásuvky, zavřete víko a stiskněte tlačítko. Zdroj: Electrolux
Stačí zavřít víko a stisknout tlačítko. Zdroj: Electrolux
Díky vakuové zásuvce nemusíte čekat hodiny na tradiční marinování. Zdroj: Electrolux
S vakuovým vařením připravíte s ním výborné pokrmy bez rizika převaření. Zdroj: Electrolux
Model multifunkční parní trouby Electrolux s funkcí sous-vide. Zdroj: Electrolux
Sáčky Sous Vide E3OS udržují a maximalizují přirozenou chuť při zachování všech živin. Zdroj: Electrolux
Sáčky jsou vhodné pro profesionální i domácí použití pro dosažení úžasné chuti a textury jídla. Zdroj: Electrolux
Parní multifunkční trouba Whirlpool W11I MS180 je vybavená patentovanou masovou sondou MultiSense, která monitoruje teplotu pokrmu. Zdroj: Whirpool
Jednoduše vložte potraviny a koření do vakuového sáčku. Zdroj: Electrolux
Jednoduše vložte potraviny a koření do vakuového sáčku. Zdroj: Electrolux
Trouba Siemens iQ700 také teplotní sondu roastingSensor, se kterou je vnitřní teplota pokrmu vždy pod kontrolou. Zdroj: Siemens
Vakuovací zásuvka Siemens iQ700 umožňuje 3 stupně vakuování v zásuvce (max. 99 %). Zdroj: Siemens
Zpracováním se nemění obsah živin, vzhled ani barva. Zdroj: Siemens
Základem metody sous-vide je kromě vakuování příprava při konstantní nízké teplotě. Zdroj: Siemens
Vakuovací zásuvka Siemens iQ700 je ideální pro hygienické uchování potravin. Zdroj: Siemens
Přístroj Steba SV 100 se vkládá se do hrnce s vodou. Zdroj: Mall
Elektrický hrnec Severin SV 2447 disponuje sous-vide vařičem. Zdroj: Mall
Vakuovací zařízení Sous-Vide EVD14900OX se zásuvkou CombiVac umožňuje použití profesionální vakuovací technologie přímo ve vaší kuchyni. Zdroj: Siemens

4 z 28