Magazín
Dnešní top článek
Na přípravu zabíjačkového guláše si rezervujte čas. Je snadný, ale nezkušené složením možná překvapí
Zabíjačkový guláš se od ostatních variant zcela zásadně liší. Ovšem, co se týká chuti, je naprosto… Číst dál
Vše, co jste chtěli vědět o spotřebičích a kuchyňském vybavení
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Paštika je velmi chutný a voňavý masný výrobek, připravovaný ze syrového rozmělněného masa, často s přídavkem jater nebo slaniny. Do paštiky se přidává klasické a pro paštiku typické koření, jehož směs můžeme koupit hotovou nebo si ji namíchat doma sami. Připravená paštika se vaří v páře, případně se tepelně upravuje v troubě, vždy ve vodní lázni. Lze ji i zavařovat ve sklenicích.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kovářské kotlety z polské kuchyně
Přidáno před 12 hodinami

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Přidáno 27. 1. 2023 21:01

Demi glace v pomalém hrnci
Přidáno 27. 1. 2023 11:21

Jemné muffiny s čokoládou
Přidáno 27. 1. 2023 10:18

Bělomasá ryba po asijsku
Přidáno 27. 1. 2023 08:48

Srbská masová směs
Přidáno 27. 1. 2023 01:20