Domů - Magazín - Vaření - Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém

Zpět na článek

Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém

Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém Zdroj: Šárka Adámková
Upečené korpusy je nutné před plněním z plechu sloupnout. Zdroj: Šárka Adámková
Cukr s vodu svaříme na sirup. Teplota by měla dosáhnout 118 °C. Zdroj: Šárka Adámková
Takhle vypadá správně připravený krém do indiánků. Na povrchu je spíš matný.Zdroj: Šárka Adámková
Krém vrstvíme na korpusy jedním tahem, jednotlivé části musejí být spojené. Zdroj: Šárka Adámková
Naplněné korpusy necháme zaschnout a vychladnout. Zdroj: Šárka Adámková
Poté je namáčíme v rozpuštěné bílé nebo růžové čokoládě a opět necháme zaschnout. Zdroj: Šárka Adámková
Cukr s vodu svaříme na sirup. Teplota by měla dosáhnout 118 °C. Zdroj: Šárka Adámková

3 z 7