Magazín
Dnešní top článek
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Snad nikdy není na koblihy lepší čas, než teď v zimě, v období masopustu. A kdo jiný by nám s nimi… Číst dál
Recepty, postupy a rady, jak uvařit ty nejlepší lahůdky z české i světové kuchyně
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Mošt je tekutina, která vzniká lisováním různého ovoce. Nejznámější jsou vinné nebo jablečné mošty, jsou velmi chutné a bez použití chemie jsou vlastně elixírem zdraví. Jsou zdrojem vitamínů, přírodního cukru, vlákniny a pektinu. Lze je uchovat pomocí pasterizace.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Šunkové rolky plněné vaječnou směsí
Přidáno před 1 hodinou

Krémová polévka z pečené mrkve
Přidáno před 13 hodinami

Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Přidáno před 17 hodinami

Kuskusový dezert s ovocem a ořechy
Přidáno před 20 hodinami

Rychlá rajčatová polévka s fazolemi
Přidáno 6. 2. 2023 08:37

Smažená rýže - základní verze
Přidáno 5. 2. 2023 19:02