Domů - Magazín - Vaření - Luxus na talíři v Prostřeno! Steak Wagyu za dva tisíce! Jak k němu ladí francouzské brambory grenaille?

Zpět na článek

Luxus na talíři v Prostřeno! Steak Wagyu za dva tisíce! Jak k němu ladí francouzské brambory grenaille?

Maso Wagyu nepotřebuje dlouhou úpravu. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Honza Staněk skládá tento týden repaparát. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Jako předkrm podává trio masových špízků. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Polévka je grunt a především slepičí vývar. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Hlavní chod Honzy je wagyu steak s bramborami grenaille. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Sladká tečka na závěr crème brûlée. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Honza Staněk skládá tento týden repaparát. Zdroj: Se souhlasem TV Prima

2 z 6