Domů - Magazín - Domácnost - Pánve v kuchyni: Kolik jich vlastně potřebujete a která by vám rozhodně neměla chybět?

Zpět na článek

Pánve v kuchyni: Kolik jich vlastně potřebujete a která by vám rozhodně neměla chybět?

Pánve v kuchyni: Kolik jich vlastně potřebujete a která by vám rozhodně neměla chybět? Zdroj: Unsplash, Cooker King
Velká hluboká pánev se na přípravu jednoho vajíčka nehodí. Zdroj: Unsplash Cooker King
Pánev wok umožňuje přípravu různých směsí na malém množství oleje. Zdroj: Unsplash Cooker King
Hlubší pánev s nepřilnavým povrchem se hodí na přípravu masových směsí. Zdroj: Unsplash Cooker King
Nevýhodou litinového nádobí je, že je poměrně těžké. Zdroj: Unsplash Cooker King
Pánve s teflonovým povrchem jsou lehké a jídlo se na nich nepřipaluje. Zdroj: Unsplash Cooker King
Nerezová pánev s nepřilnavou úpravou. Zdroj: Unsplash Bernard Tuck
Celonerezovou pánev je potřeba před prvním použitím vypálit. Zdroj: Unsplash Toa Heftiba
Pánev wok je vhodná pro přípravu specialit asijské kuchyně. Zdroj: Unsplash Cooker King
Na hlubší pánve lze připravit zároveň maso i zeleninu. Zdroj: Unsplash Cooker King
Pánve s plastovou rukojetí jsou většinou vhodné do myčky. Zdroj: Unsplash Towfiqu Barbhuiya
Pánve se dají ukládat do speciálních stojanů. Zdroj: Unsplash Cooker King
Velká hluboká pánev se na přípravu jednoho vajíčka nehodí. Zdroj: Unsplash Cooker King

2 z 12