Domů - Magazín - Vaření - V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?

Zpět na článek

V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?

Prostřeno zavítalo do Zlínského kraje Zdroj: Se souhlasem TV Prima
V pondělí se k vaření čelem postaví Martin Šoman. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Martin si s tím hlavu nepáře, klidně použije polotovary - třeba kupované trhané maso. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Svůj dezert zkombinoval i s úkolem týdne. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Úterý patří Michaela Simerské. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Jako předkrm podává Bruschettu. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Jahodová roláda v kombinaci s pudinkem? Co vy na to? Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Ve středu to v kuchyni rozjede Roman Číhal. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Těšte se na carpaccio s francouzskou bagetou a pestem. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Roman přidal pudink ke své čokoládové pěně. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Veronika Davídková vaří ve čtvrtek. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Dvouhubky nebo minichlebíčky? Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Veronika úkol týdne podávala samostatně. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Citrónová babetka je velmi lehký dezert, jak hostům zachutná? Zdroj: Se souhlasem TV Prima
V pátek nás čeká československé menu od Martina Šustřika. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Polévka bude slovenská zelňačka. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Hovězí plátky na hořčici s tarhoňou. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Úkol týdne servírovaný v retro pohárech. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Čí poklička ukrývá výhru? Zdroj: Se souhlasem TV Prima

1 z 19