Domů - Magazín - Vaření - Sushi krok za krokem s Lukášem Neckářem: Jak správně uvařit a ochutit rýži?

Zpět na článek

Sushi krok za krokem s Lukášem Neckářem: Jak správně uvařit a ochutit rýži?

Sushi krok za krokem s Lukášem Neckářem: Jak správně uvařit a ochutit rýži? Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Sushi od Lukáš Neckáře se opravdu dá jíst i očima. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Jídlo jako šperk. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Lukáš Neckář vystupuje i na různých food festivalech a podobných akcích. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Uvařenou rýži vyklopte do hlubší nádoby. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Rýže se musí průběžně načechrávat. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Lukáš Neckář vystupuje i na různých food festivalech a podobných akcích. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře

4 z 9