Domů - Magazín - Vaření - Borčš i tyhle sladké vareniky. Jak připravit hity ukrajinské kuchyně? Podle receptů z Babiččiny kuchyně to zvládnete levou zadní

Zpět na článek

Borčš i tyhle sladké vareniky. Jak připravit hity ukrajinské kuchyně? Podle receptů z Babiččiny kuchyně to zvládnete levou zadní

Borčš i tyhle sladké vareniky. Jak připravit hity ukrajinské kuchyně? Podle receptů z Babiččiny kuchyně to zvládnete levou zadní Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Vareniky na sladko jsou oblíbeným dezertem. S višněmi jsou neodolatelné. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Vaření boršče v 18litrovém hrnci. Kuchařka Valentina kontroluje, zda je vše v pořádku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Precizně uklizená kuchyň je základ, říká Valentina. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ochutnávka boršče je nutnost. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Vareniky plněné bramborami a sypané osmaženou cibulkou. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Příloha k boršči. Zleva: kysaná smetana, slaná buchta pampuška a uzená slanina. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ukrajinský boršč. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kuchařka Tatiana ukazuje připravené mražené varenyky. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Pampušky velvo a připravený olej s petrželkou, solí a česnekem vpravo. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
V restauraci si skutečně připadáte jako na chalupě u babičky. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Na těchto kamnech se tady skutečně vaří, i když je k dispozici i zázemí profesionální kuchyně. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kachlová kamna. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Nádobí, které nezestárne. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Vaření boršče v 18litrovém hrnci. Kuchařka Valentina kontroluje, zda je vše v pořádku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty

3 z 14