Domů - Magazín - Vaření - Smažák pro vegany i fajnšmekry: Připravuje se snadno z vatovce, neboli pýchavky, a chutná skoro jako sýr!

Zpět na článek

Smažák pro vegany i fajnšmekry: Připravuje se snadno z vatovce, neboli pýchavky, a chutná skoro jako sýr!

Smažák pro vegany i fajnšmekry: Připravuje se snadno z vatovce, neboli pýchavky, a chutná skoro jako sýr! Zdroj: se souhlasem An Mudrychové
Takto vypadá nakrájený vatovec. Zdroj: se souhlasem An Mudrychové
Vatovec připravený na smažení. Zdroj: se souhlasem An Mudrychové
Již osmažená houba je po rozříznutí krásně bílá. Zdroj: se souhlasem An Mudrychové
Takto vypadá nakrájený vatovec. Zdroj: se souhlasem An Mudrychové

2 z 4