Domů - Magazín - Vaření - Pečeme s Ivou: Udělejte si u vás doma atmosféru voňavých vánočních trhů - upečte si úžasně nadýchané trdelníky!

Zpět na článek

Pečeme s Ivou: Udělejte si u vás doma atmosféru voňavých vánočních trhů - upečte si úžasně nadýchané trdelníky!

Pečeme s Ivou: Udělejte si u vás doma atmosféru voňavých vánočních trhů - upečte si úžasně nadýchané trdelníky! Zdroj: Iva Trhoňová, Jiří Sláma
Nejdříve potřeme trdlo máslem, aby se k němu trdelník nepřilepil.
Hotové vykynuté těsto
Těsto nakrájíme a...
...vyválíme dotenka
Konečky těstového hada zastrčíme pod první ovin
Těsto k trdlu přitlačíme
Bílky částečně našleháme, abychom jimi mohli trdelníky potřít.
...a tímto bílkem trdelníky dobře potřeme.
Celý trdelník obalíme v sekaných oříšcích
Obalené v oříšcích
...už se pečou...
Trdelník stažený z trdla
Hotové vykynuté těsto

4 z 14