Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech

Zpět na článek

Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech

Petr Hajný vás v Extrakurzech naučí vařit omáčky. Zdroj: toprecepty.cz
suroviny na pořádný vývar. Zdroj: Se souhlasem Extrarecepty.cz
Základem všech omáček je poctivý a silný vývar. Zdroj: Se souhlasem Extrarecepty.cz
Rajskou tu snad miluje každý. Zdroj: Se souhlasem Extrarecepty.cz
Se šípkovou nebo se zelím? Se šípkovou podle Petra Hajného. Zdroj: Se souhlasem Extrarecepty.cz
Klasika klasik - Svíčková Zdroj: Se souhlasem Extrarecepty.cz
Poctivá česká kuchyně Zdroj: Se souhlasem Extrarecepty.cz
Rakouská klasika - Tafelspitz se studenými omáčkami Zdroj: Se souhlasem Extrarecepty.cz
Základem všech omáček je poctivý a silný vývar. Zdroj: Se souhlasem Extrarecepty.cz

3 z 8