Domů - Magazín - Domácnost - Jak zužitkovat odřezky z kuřete? Připravit voňavé a křupavé kuřecí škvarky a sádlo zvládne i úplný začátečník

Zpět na článek

Jak zužitkovat odřezky z kuřete? Připravit voňavé a křupavé kuřecí škvarky a sádlo zvládne i úplný začátečník

Kuřecí škvarky Zdroj: Toprecepty
První fáze: odřezky z kuřete se zalijí vodou tak, aby byly ponořené.
Druhá fáze: Pomalým vařením se odpařuje voda a zároveň uvolňuje tuk, který ji nahrazuje.
3. fáze: Jakmile začnou škvarky hnědnout, je třeba je častěji míchat a hlídat, aby se nepřipálily.
Škvarky Zdroj: Top recepty
Škvarky Zdroj: Top recepty
Druhá fáze: Pomalým vařením se odpařuje voda a zároveň uvolňuje tuk, který ji nahrazuje.

3 z 6