Domů - Magazín - Ostatní - Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy

Zpět na článek

Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy

Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Dejvická 34. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ceny nápojů. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ceny nápojů. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ceny nápojů. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Tatarák s harissou. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Domácí pečivo. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Chuťově velmi výrazný vynikající olivový olej. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Italské risotto s humřím masem. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Cavatelli s lanýžovou emulzí, piemontskými lískovými ořechy a pecorino chipsy. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Nadstandardní vybavení dámské toalety. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Interiér restaurace. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Interiér restaurace. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
A jde se platit... Interiér restaurace. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Celková suma za oběd pro dva. K pití jsme měli vodu. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Exteriér restaurace. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Exteriér restaurace. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ocenění podniku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ocenění podniku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Dejvická 34. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty

2 z 20