Domů - Magazín - Vaření - Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...

Zpět na článek

Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...

Zkušenosti z michelinských restaurací zúročuje Ondřej Hutník při každém svém vaření. Zdroj: se souhlasem Ondřeje Hutníka, Hippopx / CC0 1.0
Na cesty po kulinářském světě se Ondřej Hutník vydal po střední škole. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
Hutníkova speciální kuchařka. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
Ondřej Hutník se neztratí v žádné kuchyni. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
O výtvory známého šéfkuchaře je velký zájem i v médiích. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
Asijská kuchyně je pro Hutníka jednou z nejmilejších. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
Asijské pokrmy hrají u šéfkuchaře důležitou roli. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
Ani mořské speciality nejsou tím, s čím by si zcestovalý kuchař neporadil. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
S chobotnicí si šéfkuchař poradí velmi snadno. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
Přísné hygienické podmínky v asijských přípravnách jídla. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
Cesty do zahraničí využívá Hutník i k načerpání zdejší atmosféry. Zdroj: Se svolením Ondřeje Hutníka
Hutníkova speciální kuchařka.

3 z 11