Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Otestovali jsme nové hamburgery od Přemka Forejta: Za sjezd z dálnice stojí jen varianta se šťavnatým hovězím a čtyřmi okurkami

Zpět na článek

Otestovali jsme nové hamburgery od Přemka Forejta: Za sjezd z dálnice stojí jen varianta se šťavnatým hovězím a čtyřmi okurkami

Otestovali jsme nové hamburgery od Přemka Forejta: Za sjezd z dálnice stojí jen varianta se šťavnatým hovězím a čtyřmi okurkami Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Stylová krabička nového burgeru Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kuřecí verze burgeru Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Hambáč s prémiovým kuřecím masem Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Přemek Forejt na zahájení tiskové konference Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Gourmet chicken by Přemek Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Verze hamburgeru s hovězím Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Hambáč s hovězím masem Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Octovým práškem ochucené hranolky Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Přemek Forejt při rozhovoru pro server Lifee Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Sýrové kroketky Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Veronika KOKO Šmehlíková Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zázemí karlínské restaurace v Praze Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty a se souhlasem McDonald´s

1 z 14