Domů - Magazín - Ostatní - Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář

Zpět na článek

Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář

Josef Maršálek předvedl, že není třeba se odpalovaného těsta bát. Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka a České televize, koláž Toprecepty.cz
Tereza Bebarová a Josef Maršálek, moderátoři Buchet po ránu. Zdroj: se souhlasem České televize
Luxusní větrníky podle Josefa Maršálka. Zdroj: se souhlasem České televize
Ingredience na odpalovanou hmotu (těsto). Zdroj: se souhlasem České televize
Spolupráce Terezy a Josefa funguje na jedničku. Zdroj: se souhlasem České televize
Větrníky nesmí být na plechu blízko sebe. Hmota totiž zvětší svůj objem až trojnásobně. Zdroj: se souhlasem České televize
Tvoření větrníků není jen tak. Důležitý je například rozestup. Zdroj: se souhlasem České televize
Větrníky musí být upečeny dozlatova. Zdroj: se souhlasem České televize

1 z 8