Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě
Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka a České televize/koláž Toprecepty.cz
Odpalované těsto nanášejte neplech pomocí cukrářského sáčku. Zdroj: se souhlasem České televize
Větrníky vytvarujte na plech pomocí cukrářského sáčku. Zdroj: se souhlasem České televize
Vytvarované větrníky Zdroj: se souhlasem České televize
Příprava krému diplomat Zdroj: se souhlasem České televize
Pudinkový krém je třeba nechat vychladit pod fólií. Zdroj: se souhlasem České televize
Příprava barviva kulér. Zdroj: se souhlasem České televize
Upečené větrníky Zdroj: se souhlasem České televize
Na spodek větrníků se nejprve nanese krém diplomat, na něj karamelová šlehačka. Zdroj: se souhlasem České televize
Vršek větrníků se nakonec namáčí do karamelové polevy. Zdroj: se souhlasem České televize
Hotové větrníky Zdroj: se souhlasem České televize