Domů - Magazín - Ostatní - Jak na Sacherův dort podle Josefa Maršálka? Nejdůležitější je kvalitní máslo a trpělivost při výrobě polevy, zdůraznil slavný cukrář

Zpět na článek

Jak na Sacherův dort podle Josefa Maršálka? Nejdůležitější je kvalitní máslo a trpělivost při výrobě polevy, zdůraznil slavný cukrář

Josef Maršálek připravil čokoládový dort, oblíbený po celém světě Zdroj: se souhlasem České televize
Polevu je třeba rozetřít po celém korpusu. Zdroj: se souhlasem České televize
Suroviny na výrobu Sacherova dortu. Zdroj: se souhlasem České televize
Spolupráce Terezy Bebarové a Josefa Maršálka funguje skvěle. Zdroj: se souhlasem České televize
Tereza Bebarová a Josef Maršálek. Zdroj: se souhlasem České televize
Hmota na korpus před upečením. Zdroj: se souhlasem České televize
Upečený korpus. Zdroj: se souhlasem České televize
Výroba hmoty není nic náročného. Zdroj: se souhlasem České televize
Korpus je třeba rozdělit na tři části. Zdroj: se souhlasem České televize
Meruňkový džem lze nahradit malinovým či rybízovým. Zdroj: se souhlasem České televize
Korpus se potírá meruňkovým džemem. Zdroj: se souhlasem České televize
Josef Maršálek a Tereza Bebarová. Zdroj: se souhlasem České televize
Na polevu je třeba jen pár ingrediencí. Zdroj: se souhlasem České televize
Poleva je důležitou součástí dortu. Zdroj: se souhlasem České televize
Polevu je nutné dobře rozetřít. Zdroj: se souhlasem České televize
Dort těsně před závěrečným zdobením. Zdroj: se souhlasem České televize

1 z 16