Domů - Magazín - Životní styl - Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku

Zpět na článek

Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku

Pažitkové květy jsou jedlé a velmi chutné Zdroj: Jana Vlková, blog Kytky k jídlu, koláž Toprecepty
Pažitka pobřežní. Zdroj: Foto: se souhlasem Jany Vlkové
Pažitka čínská. Zdroj: Foto: se souhlasem Jany Vlkové
Česnek převislý. Zdroj: Foto: se souhlasem Jany Vlkové
Česnek podivný. Zdroj: Foto: se souhlasem Jany Vlkové
Česnek ořešec. Zdroj: Foto: se souhlasem Jany Vlkové
Česnek tuhý. Zdroj: Foto: se souhlasem Jany Vlkové
Česnek kýlnatý. Zdroj: Foto: se souhlasem Jany Vlkové

1 z 8