Domů - Magazín - Ostatní - Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář

Zpět na článek

Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář

Perfektní čokoládový kolář Zdroj: Se svolením České televize/koláž Toprecepty.cz
Josef Maršálek varoval před několika úskalími. Zdroj: Se svolením České televize
Hrušky přidaly italskému koláči svěžest. Zdroj: Se svolením České televize
Tereza Bebarová si o koláči nastudovala několik zajímavostí. Zdroj: Se svolením České televize.
Suroviny na italský čokoládový koláč. Zdroj: Se svolením České televize.
Hmota před vložením do trouby. Zdroj: Se svolením České televize
Upečený koláč. Zdroj: Se svolením České televize
Suroviny na přípravu pošírovaných hrušek. Zdroj: Se svolením České televize
Pošírované hrušky mají chuť po bílém víně. Zdroj: Se svolením České televize
Je třeba použít hrušky vcelku, upozornil Maršálek. Zdroj: Se svolením České televize
Josef Maršálek vyrobil alternativní poklici z pečicího papíru. Zdroj: Se svolením České televize
Poklice z pečicího papíru zajistí, že se hrušky nebudou dusit. Zdroj: Se svolením České televize
Tereza Bebarová se od Josefa Maršálka naučila další recept. Zdroj: Se svolením České televize
Čokoláda, ořechy, hrušky a víno jsou skvělá kombinace. Zdroj: Se svolením České televize
Josef Maršálek varoval před několika úskalími.

2 z 14