Domů - Magazín - Ostatní - Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí

Zpět na článek

Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí

Martin Jokver dostal před mnoha lety nápad, vyrábět pochutiny k vínu. Dnes se průkopníkem netradičních chutí. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy, freepik / koláž Toprecepty.cz
Vlajková loď společnosti svatojánské ořechy. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Tým Chuti Moravy není tak velký, jak by se dalo podle objemu vykonané práce očekávat. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Vše musí být dokonalé a doma vyrobené. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Mandle je třeba před naložením pečlivě připravit. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Vlastimil se do práce na poli zapojuje také. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Slaninová marmeláda je hit. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Martin se aktivně zapojuje do výroby. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Ruční práce je na výrobcích znát. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Nakládání je proces na delší dobu. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
I bezpečnost práce je důležitá. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Novinka z česnekových výhonků. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Příprava křenu na klasickou vejmrdu. Tentokrát ovšem jablko vystřídaly kdoule. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Martina práce v kuchyni baví. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Přebrat a zpracovat. Na kvalitu se tu dbá hodně. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Martin a Vlastimil udělali dobře, že počítač vyměnili za gastronomii. Zdroj: Se svolením společnosti Chuť Moravy
Tým Chuti Moravy není tak velký, jak by se dalo podle objemu vykonané práce očekávat.

3 z 16